Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV- licens

i Finland har vi numera
en obligatorisk TV-licens

det dras automatiskt
en rundradioskatt om 143 euro per år från lönen
detta är nästan 12 euro per månad

det här får man alltså lov att betala
även om man inte ens äger en TV

är det bara jag
som tycker att detta är konstigt?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-11 17:28



Bookmark and Share


  aol
Helt galet jag tycker man även kan behovspröva barnbidraget,
2018-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Det är absurt.
Precis som statsbidrag till politiska och religiösa organisationer.

2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP