Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kl hopplöst

Det slutar visst aldrig
Alla hinder
Kroppen tung och försjunken
Hjärnan skickar cyniska signaler
När hjärtat inte klarar av den girighet som finns

Fäster blicken mot en punkt på taket
Trött på tolkningar
Tittar upp, ser djupt inne i det inre
Filmer spelas upp, viftar med händerna
men myggen suger ur inälvorna
Långa djupa andetag är vad som har lärts ut till mig
när inte ens det är meningsfullt
blir minuter långa som dagar, månader och år




Fri vers av bögpoesi
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-12 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi