Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knepigt derivat i Akademin

När man tittar på de problem som Svenska Akademin brottas med, så slås man av att många av medlemmarna har haft en besvärlig ungdom eller besvärliga familjesituationer och separationer. Det är bara att googla så får man besked.

Det är märkligt att det kunnat bli ett så knepigt derivat av människor med problemförflutet som kunnat samlas i denna församling.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-12 14:36



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Visst är det så att livsproblem gör att fantasin får mycket att arbeta med och därmed kan få sitt uttryck i diktande. Det har jag inte förnekat. Men samtidigt gör sådant människor starka och kämpar för sina egon. Och är det många med starka egon i en församling så kan det bli problem.
2018-04-12

    Sefarge VIP
Harry Martinssons mor
" övergav" barnen for till
Amerika. De 4 syskonen
Blev bort auktionerade
En förfärlig barndom
En spirande fantasi
Kanske behövdes
För att överleva
Fasans verkliga
Upplevelser?
2018-04-12

  Solstrale VIP
Detta är vi alla en del av - dvs livserfarenheter som inte alltid är av god - betyder det sämre tankar, förmåga att leda eller författa - vet du? Jag kanske tror mig veta att det ger textförfattaren en dela att ösa ur, och så blev det till akademin det ledde! Det är inte illa pinkat ur ett dåligt eller kanske belevat utgångsläge... Men fel kan det ändå bli trots en är fri...
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP