Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden frukt

vi tittar på varandra
smeker, äter med blicken

så ljuv
denna längtan, denna lust
som inte får sin fullbordan

så bitterljuvt
som den mustigaste saft
att tråna, att lockas

förbjuden frukt
som bäst när den inte plockas




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 801 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-12 15:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känner mest smärta
läser men förstår inte
att längta men inte få ?

2018-04-14

  överlevaren VIP
Att sukta kan göra gott....
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP