Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntningar, på vad?

Vårens tid ljuset kommer åter
Vill få oss att vi går rätt när vi går med ljuset
Men så mycket som förväntningar, för vad?
Jag försöker hålla mig till skuggsidan

Där kan tankarna rumla runt




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-12 15:32



Bookmark and Share


  ULJO
Håll dig till skuggsidan och glänta lite på dörren till ljuset, snart kan du öppna hela dörren. Hitta stategier till fördelarna i livet före de destruktiva som bara gjöder svårmod.
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson