Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

nu börjar den kännas
längtan till sommaren

längtan till stugan
till ensamheten, till lugnet, till tystnaden

bära ved, bära vatten,
elda utebastun

annars inte göra så mycket
mest bara vara

promenera, läsa,
sitta vid stranden och filosofera,
skriva dikter och musik




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-12 20:05



Bookmark and Share


  aol
Jag tänker oxå så, mysigt.
2018-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Planerar man semestern blir den ingen semester.
2018-04-12

  Språk, hjärna!
Låter trevligt!
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP