Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring

Allt är obekvämt
Luktar illa
Inget stämmer
Ensam men inte nog
Tappar känsla
Fans den någonsin där?
Jag vill att ni glömmer mig nu
hittar jag ut
vandrar håglöst
Spårlöst
Borta med vinden
Kravlöst
Fylld av narkotika




Fri vers av JLS
Läst 452 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-13 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS