Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eufori i friden

Tick, tock, tack.
Tiden saktades in
För att i en sekunds minut
Upphöra för att uppskattas

Du var där, du såg mig
Vem var du i en katastrof utan dess like

Din sagofe, viskades en röst tillbaka

Sanningen stod därför helt naken
Den var blek
Utan att hålla ton fördes den närmare mot ljuset av fiolstråk

Du hör en flod
Du ser en begränsning
Men det är enbart egot
HA!
Sa jag,
Nehedu. Ändlös är jag.

Jag är vis nog, rädslan är inte existentiell om du inte föder den.

BAM glitter, fiolstråk i evigheten
Gudomligeten hävdes fram
Nuet uppstod som Jesus hade klivit in på dramaten själv
Där var den, magin.
Existerandes i vår verklighet, medvetet.

Redo att upptäckas, redo att finnas.




Fri vers (Fri form) av Sagoängeln
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-13 02:55



Bookmark and Share


  AKT VIP
Intressanta rader som fångade min uppmärksamhet.
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sagoängeln
Sagoängeln