Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I nyförälskelsens stadium


En önskan om för all tid

Euforin omvandlar mig, förändrar mig.
Mina skrikande monster vill dra mig tillbaka, men hjärtat är för fritt nu.
Det är redan försent, en kyss förändrade verkligheten.
En beröring skapande attraktionen, som för evigt önskas hållas.
Det som inte riktigt är jag, blev jag.

Mina resonabla argument och min logiska struktur omvändes,
sänktes ned i mappen "inte lika viktigt längre".
Och ju mer kontroll som släpptes, ju mer av den som är jag kom fram.

Dina ögon gör mig galen, din kärlek, helt betagen.
Älskling, håll om mig, släpp mig aldrig.
Älskling, älskling. Jag vill alltid vilja kalla dig, älskling.
Tack <3




Fri vers (Fri form) av Sagoängeln
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-12 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sagoängeln
Sagoängeln