Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvägar

 

Det finns en väg härifrån
Det finns en lucka i mörkret

Vi reser en stege
över hindren

Vi hittar ut min vän
till stillheten
och huset där
de goda bor




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 293 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-13 14:53

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Stillheten är ett nyckelord
2018-04-13

  Stay Golden
In the temple of man
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten