Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar tillbaka

 

Dagarna rinner mellan mina fingrar

ingen styr

inga bilder målar

det liv jag skulle leva

famlar

ramlar

över jordens skärvor.

 

I tysthet bär jag min börda

ljuset på graven fladdrar

mina tankar tillbaka

till dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-13 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP