Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolen i min hjärtkammare!

Det finns en stol i min hjärtkammare
Där sitter du och kontrolerar hur jag mår
Du gör mig stark när tårar rinner
Du smeker hjärtat när det är kallt

Du låter mig bli frustrerad när det behövs
Du ger känslor som gör mig varm
Känslor som jag ger vidare till dig
När du kommit tillbaka till mig

Du städade upp ett övergivet rum
Du eldade i en förfrusen spis
Du gläde upp en sorgsen själ
Du gav mig kärlek när jag kände mig som skrot




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-13 21:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vilken fin dikt, av vikt, där jaget får känna sig omhuldat!
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream