Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdikt II

jag vandrar ut på klipporna
fågelsången är öronbedövande

våren kom nu med full kraft
trots att vinden ännu är isande

jag ser ut över havet
som håller på och öppnar sig

så full av längtan
denna tid på året alltid gör mig

nu börjar jag längta till sommaren
längta ut till stugan

jag är redo för ännu
en lång sommar, utan plan

mest bara ta det lugnt
njuta av en tillvaro utan plikter

vara ute i naturen
läsa mycket, skriva musik och dikter




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-14 10:25



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Låter som en plan, men utan planer!
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP