Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror du det blir bättre då?

om jag kommer tillbaka
om en månad eller två
tror du du mår bättre då?

om vi försöker på nytt
om ett år eller så
tror du det går bättre då?

om jag håller om dig
om jag lovar att aldrig mer gå
tror du det blir bättre då?

tror du det blir bättre
tror du det blir lättare

att leva, att orka
att inte bli sårad
lättare att förhindra
att själen går förlorad

om jag kommer tillbaka
om jag lovar att aldrig mer gå
tror du det blir bättre då?




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-14 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP