Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANSIKTE MOT SOLEN

En dag 
med ansiktet vänd
emot vårsol
Tankar om livet 
som just nu är mitt

Om luft som vibrerar
av oviss förväntan
Droppande ljud
från smältande driva

Tankar om gårdag 
ljus och mörker
Tankar om morgondag
Vart sträcker sej den

Solen är värmande
bländande
Bedövar grå tankar
En dag med ansiktet 
uppåtvänd

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-14 17:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint inre vandring och iakttagande nuet.
Tack!
2018-04-17

    ej medlem längre
Härligt i vårsolen!
2018-04-15

  ULJO
Tjusigt
2018-04-15

  Feliaxel VIP
Mycket tänkvärd text
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP