Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det förflutna... Inspirationen kommer från min favoritfilm... och den jag hatar mest


A long time ago

två omogna tjejer
fega
löjliga
fnissiga
aldrig nån tanke på att bryta några regler
det präktiga paret
du var den första som böt vår livsstil
men bara för det behöver inte jag göra det
vi är nog olika
det är bara att inse
vi kan ju försöka, men vi kommer nog glida isär
min präktiga image finns fortfarande, och den är något jag vårdar ömt




Fri vers av Fairy
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-06-06 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy