Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som virvlande löv

när ångesten har mig i sitt grepp
När allt ser svart ut
Då vill jag resa mig och gå
Ser lockande sockerbitar

Sockerfällorna är många
Sockerfällorna är förklädda
Allt blir till mörker
Sockerfällorna kan jag inte förtränga

Faller som ett löv till marken
Virvlar runt på och ser inte ljuset
Allt är förgänglighet




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-15 17:36



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Ångest som tillstånd tycks mig här väl gestaltat, alltid ett personligt tillstånd för var och en unikt ....
2018-04-20

  morgonstjärna VIP
försök låta bli. tänk sockret ovan jord i stället allt som växer ovan bättre kolhydrater långsamma.
2018-04-18

  AKT VIP
En mycket stark och svart text. Önskar dig en bättre morgondag!
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson