Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att försöka igen

Är så rädd att låren skakar
När du älskar mig som glas

Jag gråter nu gråter du också

Vinden sveper igenom det öppna fönstret
Och med det
Något annat

Du är så vacker
Och ser inte att han sover mellan oss

Jag vågar inte vakna
Jag vågar inte väcka
Jag vågar inte blunda





Fri vers (Fri form) av Qadira
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-15 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qadira