Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudet i väggen

du dunkar
huvudet i väggen
om och om igen

du tror att du kommer
att komma igenom den
bara du håller på tillräckligt länge




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-15 21:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
… Some people think they're really clever
To smash your head against the wall
Then they say "you got it my way"
They really think they know it all

(The Specials)
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP