Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bokhylla

många av de böcker
jag köpt genom åren

har nu lämnat min bokhylla
sålts till vrakpris på lopptorg
till glädje för nya läsare

kvar i min bokhylla
står bara de allra bästa

såna jag vill ha kvar
för att jag vill läsa dem
om och om igen

och såna som jag
vill skylta med att jag gillar
för att de definierar min smak




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-15 22:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag brukar rensa ibland.
Och ta en tur till Erikshjälpen.
Men några stora raider blir det inte.
De flesta vill jag behålla.

Det sistnämnda kan jag också identifiera mig med.
Arne Imsens böcker har en hedersplats.
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP