Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbrunna ljus

utbrunna ljus är sorgliga

men ännu sorgligare
är ljus som aldrig kommer att få brinna




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-15 23:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
T ex aborterade foster.
2018-04-16

  Stay Golden
Så sant så, It takes a village, det är viktigt att vi alla lär av varandra och söker vishet istället för villfarelser i jakten på försoningarna. Vi måste tända varandra.
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP