Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte om det är en fråga som går att svara på, men ställer den ändå...


Äkta kärlek

 

Finns det?

och i så fall

hur ser den ut?

 

 

P.G 20180416

 




Fri vers av Peter G VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-16 14:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om inte annat, så i barnen
2018-10-23

  Magica VIP
Gemensamma grundvärderingar är min spontana kommentar. Kvittar hur mycket attraktion det finns om man är alldeles för olika, tror jag.
2018-05-02

    carinamnm
Den finns och jag tror den bara kan ses med hjärtat.
2018-04-21

  Chawa VIP
Bra fråga. Om jag ställer frågan till egot får jag ett svar baserat på brist och rädsla från tidigare oftast misslyckade erfarenheter. Här finns naturligtvis underbara minnen, men mest minnen av svek och orätt främst från den andre. Om jag däremot ställer frågan till hjärtat vet jag att svaret i sanning alltid blir att äkta kärlek finns. Det hjärtat kallar äkta kärlek går bortom det fysiska och har ett evigt flöde utan vare sig namn eller utseende men det förbinder oss alla. När jag ”tänker” med hjärtat finns ingen brist…
2018-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Visst finns det äkta kärlek!
Den är en gåva att bära varsamt så att båda kan trivas med tillvaron, befriad från makt- och ägandebegär.
Att känna uppriktig glädje när partnern lyckas, trösta och uppmuntra när det inte blir riktigt bra.
Att tillsammans lösa fnurror på tråden stärker gemenskapen.
Visst finns det äkta kärlek, firade Guldbröllop för några år sedan.

2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP