Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledare

alla inkompetenta klåpare
och narcissister och psykopater
vi låter bli våra ledare

varför låter vi det hända?
vi får ju skylla oss själva
när vi låter dem ta och ha makten

och så mår vi andra dåligt
för att det inte går
att diskutera eller samarbeta
med dessa ångvältar

en sak som hjälper
när man håller på och blir galen
med en sån människa

är att tänka
”Jag måste bara
stå ut med dig korta stunder i taget.
Du måste leva med dig själv hela tiden.”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-16 19:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är man naiv nog att rösta får man skylla sig själv.
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP