Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre. Magont.

kan du sluta texta
varför vill du ta min tid?
göra anspråk
ett arsle ena dagen
medlöpare nästa
smöret rinner från dina mungipor

kan du sluta ringa
vilken ståndpunkt vill du klargöra?
att vara eftertraktad av dig
är värre
än ditt spe och gliringar
föraktet smakar galla i min mun

lämna mig ifred
var det inte bättre förut?
innan du försökte
göra allting bra igen
det som skaver i ögat
sitter där det sitter

det finns inga andra chanser
det blir ingen tredje period
stickan sitter där den sitter
Lägg ned.






Fri vers (Fri form) av trestegfrånfyrisån
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-16 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trestegfrånfyrisån