Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är inte vad det ser ut att vara

allt är inte
vad det ser ut att vara

detta gäller speciellt
på Internet

där väldigt få saker
är det de ser ut att vara

ändå låter vi oss luras
men det är väl så

att väldigt många av oss
vill bli lurade?

hägringar, sol-och-vårare,
en guldskatt vid regnbågens slut –

ju mera osannolikt nånting verkar
desto fler är det som går på det

och det är svårt att väcka
den som vill fortsätta sova och drömma




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-18 09:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ah jag gick själv på första maj skämt
2018-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Dessa vidriga manipulatörer och durkdrivna domptörer som försöker att dra människor vid näsan kommer förvisso att skörda vad de sår.
Mind-games-människor. Äckliga typer.
2018-04-18

  Språk, hjärna!
Det är bara 1 april som vi kritiskt granskar det vi läser på internet.

2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP