Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL YTAN

Se på näckrosen
som kämpar sej upp
ur dy och mörker

När den når upp till ytan
slår den ut
Vänder sitt ansikte
mot himlen
för att visa skaparen
sitt vackraste jag

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-18 13:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Såå fint och tänkvärt...mycket bra...
2018-04-21

  AKT VIP
Underbara rader!
2018-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt budskap i din fina text!
2018-04-18

    Sefarge VIP
Finklokt skaldat!
Ur de kargaste sjöar
Blommande de vackraste
Näckrosor( Sörml.Landskaps
Blomma)
:}
2018-04-18

  Feliaxel VIP
Finstämd dikt
2018-04-18

  ULJO
Briljant
2018-04-18

  Öknens Ros VIP
Vackert namn på vacker blomma.
2018-04-18

  Viksten
Vacker text
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP