Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Varför kollar du på mig sådär?
Vad skrämmer dig?
Säg inte att du är rädd?
För mig?

Vad har du emot mig?
Vad har jag gjort dig?
Jag förstår inte

Och det gör mig rädd

För dig




Fri vers av Somatisering
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-18 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering