Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga drivor


Tunga drivor
hälsar på
söker tröst
i ensamhetens vrå

tunga drivor
sluter mig
ledsamhetens tårar
ger sorgens färg

solnedgången
gul och röd
färgar havet
ge
mig
glöd




Fri vers av Havsvind
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-28 08:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
solnedgången brukar ge drömmar jättefint skrivet, men sorgset..
våren kommer ge kraft igen
2019-03-25

    Adonis
Gillar!
2019-02-03

  danne //
fint tycker jag, och tackar för dina ord
/danne
2019-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind