Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT ÅR

Ett år har det tagit
att hitta sista biten 
till mitt trasiga hjärta

Aldrig mera
ska någon
få bära det
i sina händer

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-19 17:23



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Känner sorgen och muren
2018-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
Känns lite sorgligt...
2018-04-21

  Lars Hedlin
Stark och bra skrivit!
2018-04-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfullt statement
2018-04-20

  aol
Bra kram vännen.
2018-04-19

  Feliaxel VIP
Svårt att få tillbaka hjärtat
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP