Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

 

Lite av dig ser jag på bilden

Det räcker

Ditt långa hår hann du inte gömma

Du vill mig väl 

Du vill hjälpa mig glömma

Glömma det som ständigt finns

Bilden inom mig är hel

Den lever.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-19 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP