Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheter

sju vita, fem svarta
åttioåtta sammanlagt

vilka förunderliga
möjligheter ni erbjuder

två händer
fem fingrar på vardera

hur oändligt svårt är det inte
att skapa nånting vackert




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-19 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP