Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kunde jag ha varit?

så framträder en annan bild
av mitt liv

vad det kunde ha varit
vad jag kunde ha varit

ja, vad kunde jag ha varit?

jag gillar att odla tanken
att oberoende av vilka vägar jag hade valt

så hade jag ändå,
precis som ”Alla vägar bär till Rom”

vid denna punkt i mitt liv
varit det jag är nu –

en måttligt framgångsrik,
men lycklig musiker och poet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-20 08:56



Bookmark and Share


  Viksten
Sköna funderingar
2018-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Min väg bär INTE till Rom. I synnerhet inte till Vatikanen.
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP