Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men likväl drömmer vi


Se citruslunden

beflockas av flockar

av lockar och springare

ryttare med sikte på

venuspassagen en sån

lockelse att vara ett


med rörelsen där

läppars trolska brygd

midsommarnattligt skum

och hettan vid dörrsmygen

utgör scenariot men

likväl drömmer vi




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-20 08:52



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
"läppars trolska brygd"
Underbar midsommarnattstext
med en sensuell underton.

En midsommarnattsdröm
där jag vill förbli.
2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP