Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOFTEN AV VÅR

Första jumma regnet

över snödrivorna

men ändå

en doft av vår

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-20 21:05



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart
2018-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, våren doftar underbart...åtminstone innan de har gödslat åkrarna...:-))
2018-04-21

    ej medlem längre
Det är regnet som åstadkommer vårdoften...
2018-04-21

  Öknens Ros VIP
Härligt! Man känner doften av en gryende vår.
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP