Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LITEN TID

En liten tid
vi lånar livet
vi lånar blommorna
och djuren
En liten tid vi lånar allt
men allt är hans
En liten tid
vi lånar glädjen
En liten tid
vi lånar sorgen
men även den är hans
En liten tid
så är vi unga
en liten tid
så blommar allt
Efter en tid 
så blir det höst
för det har han befallt
En liten tid 
vi tror vi äger allt
men allt är hans

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-20 21:28



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Tänkvärda ord.
2018-04-26

    carinamnm
Fint! Allt är i hans händer.
2018-04-21

    ej medlem längre

Ånej, mitt i hans kretslopp finns en och en annan stund som är ämnad för var och en av oss.

Fint skrivet om livets vara och dess förgänglighet.

Vertex

2018-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint och tänkvärt...
2018-04-21

  aol
Just så är livslånet som vi har till slut lämnar vi jorden blir ett med Gud som ju är alltet i en kärlek utan gräns,
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP