Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R.I.P Avicii 1989-2018


Thank you for the music


Jag har ALLTID älskat denna låt - Levels - med Avicii, sen jag hörde den första gången. Låtens första takter väcker glädjen inom en, och melodin som sedan växer ju längre in i låten man kommer gör en alldeles tagen. Inledningen av låten "Levels" är som ett trollpulver som man andas in och både ben och armar och höfter börjar rytmiskt dansa till musiken man hör. Man får en "good feeling", och blir alldeles varm inom.

Jag kommer aldrig att kunna sluta dansa (och lyssna) till (på) denna låt, då den väcker många glada dansminnen i mig. Jag har dansat till den på många dansgolv och på Summerburst. Synd är att jag missade hans uppträdande, både på Summerburst och Bråvalla. Men dina låtar har väckt min kropp och öppnat mina sinnen. Din musik får alla fötter att börja röra på sig, och sen kryper dina frön av toner allt längre in i en, och then magic happens! För din musik är magi. Jag hamnar i trans, och älskar det.

Hans andra hitlåt; "Don´t wake me up" https://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI , är en bra beskrivning på känslorna man känner när man njuter av Aviciis låtar. Väck mig aldrig från denna förtrollning. För på dansgolvet är jag som förtrollad. Tack Avicii för dina låtar, och din musik. Dina låtar blir man aldrig för gammal för att lyssna på. Dina låtar är synonyma med känslor av sommarminnen, glädje, skratt, härlig stämning, gemenskap och kärlek.

När det sedan är min tur att lämna detta jordeliv, vill jag att man spelar Avicii och dansar häcken av sig på min begravning. "Händer upp i luft" och leende ansikten, det är det som gäller.

Säger som ABBA: 
"Thank you for the music, the songs I'm singing
Thanks for all the joy they're bringing
Who can live without it, I ask in all honesty
What would life be?
Without a song or a dance what are we?
So I say thank you for the music
For giving it to me"

Levels - Avicii:
"Oh, sometimes
I get a good feeling, yeah
Get a feeling that I never, never, never, never had before, no no
I get a good feeling, yeah
Oh, sometimes
I get a good feeling, yeah
Get a feeling that I never, never, never, never had before, no no
I get a good feeling, yeah"

https://www.youtube.com/watch?v=_ovdm2yX4MA




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-21 17:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sorg i hjärtat, en fin musiker och människa som lämnat oss. Kramas av hans minne och musiken lever i oss!
2018-04-22

  Fulbergarn
Nu fick du mig att spela låten :)
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale