Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Koralldöd i Stora Barriärrevet. Ytvattnet 1 grad varmare. 30% av 3683 skilda rev är skadade. Ur tidskriften Nature.


Korallsymbios



uppvärmningen hög


från mikroalg till korall


mot bleke och svält




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-21 19:46



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Fin haiku om miljötragik
2020-08-11

  Öknens Ros VIP
tragiskt att korallreven är så skadade och förstörda.
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP