Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lokala geniet

Hotet mot den stora massan
Det lokala geniet
Drunknade bland okänt folk
Och missade klivet

Sanningen finns inte här
Ty, jag är blott en twist
Som från sidan bara ser
När geniet kommer sist




Bunden vers (Rim) av KNOS
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-21 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS