Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två ögon

Två ögon blinkar
Vet inte om de ser mig
Tårar glänser starkt




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-22 14:25



Bookmark and Share


  innakarin
Tårar skvallrar om starka känslor
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream