Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma igen

När bomben briserat
När trycket släpper
Då vet jag att jag kommit hem
Att tänka gott
Att göra gott
Och hela tiden vara hemma i hjärtat




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-22 16:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint ja
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson