Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vågar

Är 59 år och måste följa mitt hjärta
En oro kittlar i min mage
Gör jag rätt
Gör jag fel

Fel för vem?
Kan inte släppa navelsträngen
Har förutsättningar att göra något
Om jag vågar




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-22 16:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
absolut
viljan kan försätta berg

2018-04-22

  Fulbergarn
Do it!
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson