Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deppardikt

Sinnets mörker, svart som natten
inget ljus som glädje sprider
Amors vin smakar vatten
ångesten i själen svider

Håller på att kvävas
strypt av orons fasta hand
Min grav är på väg att grävas
djupt in i sorgens land

Har tappat tron på livet
allting känns så fel
Suckar tungt och uppgivet
var är du som gör mig hel




Övriga genrer av hawkeye
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-06-06 21:35



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Elände! Det är så trist att det är så svårt för rara personer att hitta varandra. Ni finns ju!
2006-06-06

  Sanningsägaren VIP
se dig inte om
se in
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye