Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surnat vin

Vinet har surnat
Det har tappat all sin glans
Det har även jag




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-22 22:33



Bookmark and Share


  Stay Golden
no, you're pretty as a day ^^
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream