Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade far


Om å, om å, om å............

Lyckan köpt på burk sa han
Vilken lycka sa jag?
den vi lever sa han

Nej.

Den lycka jag lever.... JA

Din är ju bara en illusion av \"så här ska livet vara\"

Vad jag vet som inte du vet!

Att jag kan konsten att snacka med mitt hjärta
Du snackar ju bara med din hjärna
Därav av ekot att göra samma misstag

om å

om å

om å

om å

om å

om å

tills (inte) \"igen\" kommer




Övriga genrer av Patrik G
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-06-06 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G