Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelriktade vägar

Det är mycket som spelar in.
Oavsett vilken tro man har
Eller vad man tycker
Livet går vidare oavsett.

Mitt uppvaknande har skett hastigt
Som en tulpan slår ut
Alla vägar som varit enkelriktade
De är nu farbara




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-23 17:52



Bookmark and Share


  Stisse
Befriande att läsa.
2018-04-25

  AKT VIP
Härligt! Då är det bara att tuta och köra!
2018-04-24

  morgonstjärna VIP
så fint :)
2018-04-23

  Fulbergarn
härligt :)
2018-04-23

  ULJO
Gott att höra
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson