Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimmad dikt


VÄNNEN SOM FÖRSVANN

Du var som solen
vid middagshöjden.
Du var glädjen,
du var fröjden.
Du var dagens
vin och bröd.
Du gav mej tröst
vid kvällsolsglöd.

Du var ljuset
i skymningslandet,
när jag förstod,
att kärleksbandet,
höll på att brista,
när allt förbrann.
Det blev så mörkt
när Du försvann.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-24 10:36



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Berörande....
2018-08-06

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt, men fint skrivet...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl