Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen bara en tanke till livet att våga hoppa.


Undrar

Jag ligger och biter mig på naglarna.
Undrandes om hon ska läsa.

Kan hon läsa?

Kan hon läsa vad jag skriver, min text.

fattar hon vad jag skriver då?

Om jag skriver bä, då kanske.
då kanske hon läser bu.

Om jag skriver bu, då kanske.
då kanske hon läser blä.

Oj. Undra om jag ska våga ändå?




Övriga genrer av Patrik G
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-06-06 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G