Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeenden

Skal

Skydd

Skadligt




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-24 10:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tja hudlösa är vi från början
men sen får vi skal
som brister ibland

men skadligt det beror nog på hur du ser det. vi utgår ju från vår ryggsäck.
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ