Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar hos en hopplös själ

Livet kommer övervinna oss alla!

Ska man glädjas eller frukta?

Vi gör alla vårt val!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-24 13:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm ta dagen som den kommer!
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ