Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cello


En gång målade jag dig.

Med min hand.

Jag vet att jag gjorde det.

Efter maten drack jag ett glas limoncello.,

Sedan skapade jag dig, direkt ur mitt medvetande.

Och någonstans där ute i ljuset finns du än.

Som en för längesedan förlorad dröm

eller kanske en hägring,

en inbillad upplevelse.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-25 18:10



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
De bilder man skapar mentalt, ÄR inte och skall inte kallas inbillade !
2018-04-26

    ej medlem längre
Text som lyfter ett modernt snitt. Den mediala intertextualiteten. Det som kanske finns. om nu något gör det.
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt